Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα για την Άμιλλα Περιστερίου

Published

on

Άνετη επικράτηση 4-0 για την Άμιλλα Περιστερίου επί της συντοπίτισσας Χρυσούπολης στο ομώνυμο γήπεδο ως φιλοξενούμενη. Η ομάδα του Γιώργου Μπεκρή θα τα δώσει όλα για την άνοδο και δείχνει σε καλή κατάσταση για να το πετύχει. Με αυτή την επιτυχία, παραμένει τρίτη έχοντας 53 πόντους, όπως και τα Πετράλωνα, ενώ δεύτερη είναι η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου με έναν πόντο περισσότερο. Αντιθέτως, ζωντανό στην υπόθεση παραμονή συνεχίζει το ενδέκατο συγκρότημα του Βαγγέλη Κότσαλου που αριθμεί 31 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Ασημακόπουλος στο 13′ μέσα από την περιοχή και παραδόξως αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 57′ συνδυάστηκαν υπέροχα οι Πατέλης-Τσάτσα-Θανασάη και ο τελευταίος έγραψε το 2-0 από κοντά. Στο 69′ ο Μέμη στάθηκε άτυχος βλέποντας το ωραίο φάουλ του να καταλήγει στο δοκάρι, αλλά ο Θανασάη στο 75′ πήρε το ριμπάουντ στην επέμβαση του Ντελή για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 82′ ο Τσάτσα που βρήκε δίχτυα μετά από καιρό με σπάνια ενέργεια και σουτ.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Κουτσόγιαννος Ν., Ντάλλας Π.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Μουστακάκης, Καμαρέτσος, Σαμπαζιώτης, Αρχοντούλης, Κυριακόπουλος, Αλτσαντζής (46′ Μανωλιός Χ.), Μάκρας (79′ Παναγιώτου), Αποστολάκης (79′ Μανωλιός Ν.).

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Στουραΐτης, Κακαράκης, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Σκεπετάρης (84′ Συμεωνίδης), Πατέλης, Μπάιρας (46′ Μέμη), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη, Λάλα (60′ Τζαβάρας).