Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα και ελπίζουν τα Πετράλωνα

Published

on

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μαργκίλ Ρόκα, τα Πετράλωνα επιβλήθηκαν εύκολα 4-0 της υποβιβασμένης Ένωσης Περιστερίου. Η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου συνεχίζει την καταδίωξη της Λυκόβρυσης και του Αττικού για την δεύτερη προνομιούχο θέση της ανόδου αφού βρίσκεται τέταρτη μόλις ένα πόντο πίσω τους και ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Κόθρας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Κυφωνίδη ενώ στο 16′ ο Ρόκα με ψηλοκρεμαστό σουτ αξιοποίησε την μπαλιά του Παπαδάκη για το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Παπανδρέου από τον Αναγνωστόπουλο για το 3-0 και στο 47′ πάλι ο Ρόκα πλάσαρε τον Κοΐνη, πέτυχε χατ τρικ και σφράγισε νωρίς το τελικό 4-0 στο Ρουφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 44′ ο Σάνι σημάδεψε με κόντρα το δοκάρι των πορτοκαλί ενώ στο 83′ ίδιο αποτέλεσμα είχε η ατομική ενέργεια του Ισσά και το σκορ δεν άλλαξε.

Διαιτητές: Φίτσας, Στάικος, Καραμπέκιος.

Πετράλωνα (Γιώργος Αλεξόπουλος): Καπακτσόγλου, Αναγνωστόπουλος, Παγίδας, Κόθρας, Φλωράκης, Μακρυπούλιας, Σάνι (60′ Τζαβάρας), Παπανδρέου (52′ Ισσά), Ρόκα (63′ Γκιόλας), Παπαδάκης, Κυφωνίδης.

Ένωση (Χρήστος Τάσσης): Κοΐνης, Γκούβας, Αναγνωστόπουλος, Μπόλαρης Χ., Αναγνώστου (51′ Μπόλαρης Μ.), Λιαγκόζης, Ζαχαρόπουλος, Θώμος, Τάσης, Παλάτσιος (30′ λ.τρ. Νταλαγιώργος), Μαρούλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply