Connect with us

Γ Εθνική

Τεσσάρα και κορυφή ο Πανιώνιος, 4-1 τον Αίαντα Γαστούνης

Published

on

Τη νίκη με το ευρύ 4-1 πανηγύρισε ο Πανιώνιος απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης, για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

 

Η ομάδα του Κούστα ήταν σαφέστατα ανώτερη από τον αντίπαλο της, προηγήθηκε, ισοφαριστηκε σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις των φιλοξενούμενων, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τρία τέρματα και τελικά έφτασε στην σημαντική επικράτηση.

Στο ματς της Μυτιλήνης η Ρόδος ηττήθηκε με ανατροπή από τον γηπεδούχο Αιολικό, κάτι που σημαίνει πως πλέον ο Πανιώνιος είναι μόνος πρώτος με 10 βαθμούς, ενώ η Ρόδος έμεινε στους 9.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, έπαιζε ουσιαστικά στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του και και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με κοντινό πλασέ του Γεωργούση στο 13ο λεπτό.

Οι κυανέρυθροι στο 25 έφτασαν μία ανάσα από το 2-0, με τον Ρεντζή να παίζει πανέμορφα το “ένα-δύο” με τον Γροντή, έκανε και το σουτ, όμως οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας τους.

Δυο λεπτά αργότερα (27′) οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη στην περιοχή του Πανιωνίου, κατάφεραν να σκοράρουν και να φέρουν το ματς στα ίσια με κοντινό σουτ του Ρετσούλι.

Στο “καπάκι”, στην αμέσως επόμενη φαση, ο Γεωργούσης με πολύ ωραία ενέργεια έκανε το πλασέ μέσα και αριστερά της περιοχής με το πλασέ του να περνάει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος κατάφερε και μετέτρεψε την ανωτερότητα του σε γκολ. Αρχικά, 65′ ο Διονέλλης με μία φοβερή ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε τους αντιπάλους του και με φοβερό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 80′ ο Γροντής εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή, ο Κουτρουμπής πολύ δύσκολα βρήκε την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Πίσπα από κοντά να παίρνει το “ριμπάουντ” και να κάνει το 3-1.

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Στούπη να σκοράρει, όταν μετά από νέα ωραία ενέργεια του Διονέλλη, η μπάλα έφτασε στον μέσο του Πανιωνίου, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 4-1.

Αυτο ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιωνίο έτσι να φτάνει σε μια ευρεία νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κούστας): Παχατούρας, Καρδαμης, Διονέλλης, Ζούλιας, Γκότοβος, Καλύβας, Στούπης, Γροντής, Ρεντζής, Πίσπας και Γεωργούσης.

Αίας Γαστούνης (Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Βάρμπι, Βάτσης, Χαρίζι-Ρίλντι, Καρδάρης, Τσακοπιάκος, Τριανταφυλλόπουλος, Φερεκίδης, Σταθάτος, Ρετσούλι και Πυρρής.

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr