Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τεσσάρα και παράταση αγωνίας για την Λαύρα Αργυρούπολης

Published

on

Άνετη επικράτηση 4-0 για την Λαύρα Αργυρούπολης στην ομώνυμη περιοχή επί του υποβιβασμένου Ερμή Ηρακλείου. Οι ‘βυσσινί’ παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και δικαίως πήραν το τρίποντο ανεβαίνοντας στους 29 βαθμούς, όπως ο δωδέκατος Τριφυλλιακός που ευνοείται στην ισοβαθμία τους. Αντίθετα, η προτελευταία ομάδα του Ηρακλείου αριθμεί 18 πόντους, υποβιβάστηκε μαζί με τους Εθνικό Αστέρα-Γκυζιακό και τώρα περιμένει αν θα ακολουθήσει ακόμα μία ομάδα στην Γ’ ΕΠΣΑ.

Τα γκολ για το συγκρότημα του Άκη Μιχαηλίδη σημείωσαν χάρη σε όμορφους συνδυασμούς οι Αγγελιδέλης και Σταματόπουλος. Ο πρώτος σκόρερ της Λαύρας σημείωσε χατ-τρικ βρίσκοντας δίχτυα στο 20′, το 78′ και το 87′, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 15 τέρματα για φέτος. Μάλιστα στο 63′ ο ίδιος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 3-0, καθώς ο Παφίλης εξουδετέρωσε την εκτέλεση του. Ενδιάμεσα ο Σταματόπουλος με πλασέ είχε γράψει το 2-0 στο 56′.

Διαιτητές: Ρεσίτης Σ., Ταμάλης Μ., Κασιμάτης Α.

Λαύρα (Άκης Μιχαηλίδης): Ξανθόπουλος, Ζακόπουλος, Μακρογκίκας, Ψωμάς Λ., Κωνσταντόπουλος, Παγκάκης, Καφαντάρης, Στεργιόπουλος (72′ Χάβος), Αγγελιδέλης, Σταματόπουλος (84′ Ντουλελάρι), Μυτιληνός (82′ Σταμπέλος).