Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα και παραμονή για την Ελευθερούπολη

Published

on

Η Ελευθερούπολη ήθελε την νίκη ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και τα κατάφερε στου Ζωγράφου κόντρα στον τοπικό Αστέρα με 4-2. Οι κιτρινόμαυροι έβαλαν τις βάσεις από το πρώτο μέρος όταν προηγήθηκαν 2-0 χάρις τα γκολ του Φραγκίσκου στο 3′ και του Μουκίδη στο 13′ αλλά στο 33′ ο Βρυωνίδης μείωσε από την άσπρη βούλα σε 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Βλάχος έγραψε το 3-1 και έδειξε ότι η ομάδα του θα φύγει μόνο με το τρίποντο. Έτσι και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Τσουτσουδάκης πέτυχε το 4-1 ενώ στο 86′ ο Αμπατζής απλά μείωσε στο τελικό 4-2. Δωδέκατοι με 32 βαθμούς ολοκλήρωσαν την σεζόν οι φιλοξενούμενοι ενώ ο Αστέρας κατατάχθηκε όγδοος έχοντας 36 πόντους.

Διαιτητές: Σύψας, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος.

Αστέρας: Κόσυφας, Γαλανός, Μαλάι (68′ Αμπατζής), Βαρλάμος, Εξηντάρης (56′ Καπλάνης), Κοσμάς, Ανδριόπουλος, Βρυωνίδης (56′ Παπαδημητρίου), Αναστασόπουλος, Αγκόρα, Καραμάνος.

Ελευθερούπολη: Λεζγίδης, Μπίνης, Παπασταματίου, Τσουτσουδάκης, Φατούρος, Σταυρακέλης (46′ Τζήμας), Μουκίδης, Μακρής, Τσίνιβιτς, Βλάχος (50′ Παυλίδης), Φραγκίσκος (58′ Τσουτσουδάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply