Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Τεσσάρα» μέσα στους Αγ. Αναργύρους ο Άφοβος!

Published

on

Εντυπωσιακό πέρασμα από τους Αγίους Αναργύρους έκανε ο Άφοβος επικρατώντας 4-2 της τοπικής και απογοητευτικής Ελπίδας. Το συγκρότημα των Σεπολίων έχει «σφυγμό», έφτασε τους επτά πόντους στη 13η θέση και έπιασε τους «πρασίνους». Αρχικά, οι ομάδες απείλησαν «σημαδεύοντας» τα δοκάρια με Πυργή στο 28’ και Πετανάι στο 31’. Το… ρόδι έσπασε στο 40’ χάρη στην κεφαλιά του Παρασκευόπουλου έπειτα από κόρνερ του Ντίμο, όμως ο Γιώργος Ξούρας ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο γυριστό σουτ τρία λεπτά αργότερα. Ξανά σε θέση οδηγού οι γηπεδούχοι στο 53’ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλογριά (2-1), παράβαση που υπέπεσε ο Λαζανόπουλος. Από εκεί και έπειτα, ο Πυργής πήρε το «όπλο» του γράφοντας με «φωτοβολίδα» το 2-2 στο 60’, ενώ στο 65’ με κοντινή κεφαλιά έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους «κυανόλευκους». Το τελικό 4-2 πραγματοποιήθηκε με υπογραφή Σαλίτα από κοντά στο 71’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μημίδης Ι., Παναγιωταράς Γ., Αθανασόπουλος Μ.

ΕΛΠΙΔΑ (Φάνης Χασάπης): Κωτσαδάμ, Στεργίου, Στάθης, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης (79′ Σκοπελίτης), Παρασκευόπουλος, Λάμπος, Ντίμο, Καλογριάς, Πετανάι (72′ Κώτσιας).

ΑΦΟΒΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Χαμπίλας, Λαζανόπουλος (79′ Β. Ξούρας), Μυζύρι, Ξούρας Γ., Χνάρης, Τζωρτζάτος, Καργιώτης, Μπέλιος (90′ Γιαννακόπουλος), Καλογερόπουλος Γ. (91′ Πυλαρινός), Σαλίτα, Πυργής.