Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τεσσάρα ο Ηλυσιακός και πρόκριση στους ’16’

Published

on

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πήραν δίκαια τη νίκη – πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Ένα λάθος του Κωνσταντάρα σε κόρνερ του Νυφαδόπουλου , έδωσε την ευκαιρία στον Φλέγκα να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0, ενώ θα μπορούσε να είχε γίνει πιο πριν με τον Ξαγοράρη που έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 5’ και 9’. Σουτ του Ζέλο στο 16’μόλις άουτ. Το ημίχρονο τελείωσε 2-0 με ένα τέρμα που σημείωσε με απ’ ευθείας φάουλ ο Λερογιάννης. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, παρά μόνο ο δείκτης του σκορ, αφού στο 64’ ο Μπίρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έκανε το 3-0 και το τελικό διαμόρφωσε στο 73’ ο Σίσκο. Διαιτητές ήταν οι Ζαραβίνος, Κουτσόγιαννος, Γιαννουγλίδης. Παρατηρητής διαιτησίας ο Μουμτζής.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : Μακρυωνίτης, Μέξης, Χατζηγιαννάγκος, Σίσκο, Μπίρης (74’ Σταύρου), Παπαδημητρίου, Φλέγκας (59’ Τσινιάς),, Λερογιάννης, Ξαγοράρης (69’ Φούντας), Νυφαδόπουλος, Κατίδης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Γκίκα, Βουρλούμης, Γεωργόπουλος, Μπιρμπίλης (69’ Στασινόπουλος), Τουγουντζόγλου (59’ Κωνσταντίνου), Αγγελόπουλος, Ζέλο, Ζήσης, Λεβέντης, Κουντουριώτης (46’ Ράμμος)