Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα ο Νεοπεντελικός σε παιχνίδι παρωδία!

Published

on

Ο Νεοπεντελικός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του και δείχνει ότι στο τέλος εκείνος θα πάρει την άνοδο για την Β’ ΕΠΣΑ παρέα με τον Κεραυνό Πετρούπολης. Οι ‘κυανόλευκοι’ επικράτησαν χωρίς προβλήματα 4-0 του Ολυμπιακού Κυψέλης σε ένα παιχνίδι παρωδία. Στην βαθμολογία, αριθμούν 44 βαθμούς στην δεύτερη θέση, τέσσερις περισσότερους από τον τρίτο Χαλκηδονικό. Από την άλλη, οι ‘ερυθρόλευκοι’ βρίσκονται στην ενδέκατη με 16 πόντους και σχεδιάζουν για την νέα χρόνια.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από δύο μεγάλες διακοπές. Πρώτα στο 20′, όταν ο διαιτητής Μαράνος υπέδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Θεολόγης, έξαλλος έδωσε εντολή να αποχωρήσουν οι παίκτες του για τα αποδυτήρια. Τελικά, μετά από 10 λεπτά δόθηκε συνέχεια στον αγώνα. Η δεύτερη διακοπή ήρθε στο 32′ με την επίτευξη του 2-0. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε για χέρι στην αρχή της φάσης και φυσιολογικά αποβλήθηκε, όμως δεν αποχωρούσε! Οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια και ύστερα από 30 λεπτά (ναι παρακαλώ) η αναμέτρηση συνεχίστηκε χωρίς καινούργια παρατράγουδα.

Στην διακύμανση του σκορ, ο Αντωνόπουλος πέτυχε το 1-0 στο 15′. Στο 20′ ο Νεοπεντελικός κέρδισε το πολυσυζητημένο πέναλτι, αλλά ο Χαλιλάι έστειλε την μπάλα άουτ μετά την διακοπή. Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 32′ δια ποδός Σταμάτη. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο Μελισσίων. Τελικά, στο 70′ ο Σγαντσός πλάσαρε για το 3-0 και επτά λεπτά αργότερα ο Αγαπητός ολοκλήρωσε το σόου της ομάδας του για το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Μαράνος Θ., Τζαχρήστας Χ., Ηλιάδης Ε.

Νεοπεντελικός (Δήμος Σταμάτης): Καραγεώργος, Αλεξανδράκης, Αντωνόπουλος, Στυλιανέσης (78′ Κόπανος), Λώλος, Κάππος, Σταμάτης, Σγαντσός, Σαγματόπουλος Γ., Χαλιλάι (72′ Σαγματόπουλος Σ.), Κωνσταντάκης (58’Αγαπητός).

Ολυμπιακός (Περικλής Θεολόγης): Στραβοκέφαλος, Σουλαϊμάν, Μπούρμπος, Τσιάρος Αλ., Αγιασλάρι, Τσιάρος Αχ., Παπαδόπουλος (46′ Κένης), Χριστόπουλος, Κοτσόβολος (84′ Δαραβέλας), Σπαθιάς (64′ Στοΐλκοφ), Κόκκαλης.