Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα ο Πρωτέας στην Δόξα Κορωπίου

Published

on

Σαρωτικός ήταν ο Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αφού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Δόξα Κορωπίου κατάφερε να πάρει τη νίκη με το εμφατικό 4-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν εξ αρχής τις διαθέσεις τους αφού στο 15′ και στο 20′ έφτασαν κοντά στο γκολ όμως οι προσπάθειες των Ανδρεάδη και Κουλίμπη σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του Αλευρή. Στο 30′ επιβεβαιώθηκε ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου με τον Συννεφιά να γράφει το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 48′ με πέναλτι του Ανδρεάδη. Στο 60′ ο Γελισάι έκανε το 2-1,ενώ ο Μιχαήλ στο 70′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 76′  το έργο των φιλοξενούμενων έγινε δυσκολότερο αφού αποβλήθηκε ο Σωτήρης, με τον Γεσιλάι στο 79′ να διαμορφώνει τελικό 4-1 γνωρίζοντας την αποθέωση. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 89′ όταν από πλευράς γηπεδούχων την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Γεσιλάι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάλαμας
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαβασιλείου, Χύκα, Λιούμης, Κούλιμπης, Διακορώνας (46′ Γεσιλάι), Κατσούλας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης, Λέκα (80′ Πάτσιος), Μαραγκός (85′ Μπουκουβάλας), Μακριπίδης.
ΔΟΞΑ : Αλευρής, Ξεφτεράκης, Παπακώστας, Θεοχάρης, Μαντζώρος (90’+2 Νικολόπουλος), Σωτήρη, Σπηλιόπουλος, Νικολαΐδης (46′ Μπονές), Κόκκαλης, Τζαφάρας, Συννεφιάς (78′ Νικολά).