Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα στην Χρυσούπολη η Τερψιθέα

Published

on

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η Τερψιθέα το 2016 μιας και πλέον ο σύλλογος έχει βγει οριστικά εκτός των στόχων που είχε θέσει το καλοκαίρι. Οι ‘κυανόλευκοι’ επικράτησαν εύκολα στην Γλυφάδα 4-1 της Χρυσούπολης και πλασαρίστηκαν στην έβδομη θέση παρέα με τους Φοίνικα και Γαλάτσι έχοντας 20 πόντους. Αντίθετα, μάχη για την παραμονή θα κλιθεί να δώσει η ομάδα από το Περιστέρι, αφού σε 15 αγωνιστικές είναι προτελευταία έχοντας 10 βαθμούς.

Στην ροή του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά εξαρχής και κέρδισαν πέναλτι στο 9′, όταν ο Κουλουρίδης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Ντέλη, ο οποίος αποβλήθηκε για να μπει ο Λεβέντος και ο Κοτζαμάνης να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα. Στην συνέχεια δεν σήκωσαν το πόδι από τον γκάζι και σημάδεψαν δις τα δοκάρια με σουτ των Σπανού και Κοτζαμάνη. Τελικά, ο έμπειρος στόπερ βρήκε δίχτυα στο 40′ με σουτ για το 2-0 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο, ο Κοτζαμάνης ανέβασε τον δείκτη στο 3-0 στο 60′ πλασάροντας, ενώ στο 72′ είχαμε την φάση του αγώνα, καθώς ο πορτιέρο Ελ-Μεκάουι χρίστηκε σκόρερ με δυνατό βολέ από το ένα τέρμα στο άλλο έχοντας σύμμαχο τον αέρα για το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90+2′ χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουστακάκη.

Διαιτητές: Κορτέσης Π., Γονίδης Γ., Μαραθωνίτης Μ.

Τερψιθέα (Νίκος Μπαδήμας): Ελ-Μεκάουι, Μυλωνάς, Ζαρκαδούλας, Λεβετσοβίτης, Σπανός (75′ Τραγαζίκης), Τζανετάκης, Χολέβας (50′ Ψωμάς), Τσακλάνος (70′ Γιαννόπουλος), Κουλουρίδης, Καταβάτης, Κοτζαμάνης.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντέλης, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Καμαρέτσος, Σαμπαζιώτης, Σκενδέρης, Κυριακόπουλος, Μανωλιός Χρ. (46′ Μανωλιός Ν.), Μουστακάκης, Παναγιώτου, Αποστολάκης (10′ Λέβεντος).