Connect with us

6ος Όμιλος

Τετάρτη 11 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συνεδρίασε την Δευτέρα το βράδυ και όρισε την Γενική συνέλευση του συλλόγου, που θα γίνει στα γραφεία του Κρέσνας 90 (γήπεδο Ατρομήτου) την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 8μμ .

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την γενική συνέλευση θα είναι :

• Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός

• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

• Ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου

Για το κάλεσμα αυτό το Δ.Σ. τόνισε :

« Καλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση αφού ο σύλλογος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφει στην ΕΠΣ. Αθηνών . Πρέπει όλοι μαζί πλέον να καθορίσουμε τους στόχους της ομάδος. Συνεχώς κάναμε την υπέρβαση και πετυχαίναμε. Ο σύλλογος είναι τόσο οργανωμένος πλέον αλλά δεν παύει να μας έχει όλους ανάγκη. Στηριζόμασταν όλα αυτά τα χρόνια σε δικά μας παιδιά πόσο μάλλον τώρα που θεωρητικά τουλάχιστον τα πράγματα είναι ευκολότερα και τα “φυτώρια ” μας παράγουν συνεχώς ταλέντα, ικανά να πρωταγωνιστούν σε οποιαδήποτε κατηγορία –απλά χρειάζονται τη στήριξη μας και τίποτα παραπάνω – . Η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη χωρίς ιδιαίτερες και μεγάλες οικονομικές θυσίες, αρκεί να μην λείπει το μεράκι της προσφοράς. »

• Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε κυκλοφορήσει ο σύλλογος για ένα μηχανάκι Scarabeo 200 ie της Piaggio αξίας 2.400,00 € έγινε και ο τυχερός λαχνός που προέκυψε από τα τέσσερα τελευταία νούμερα της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου στις 27-05 είναι το νούμερο 0432.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply