Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τετάρτη (3/4) η εκδήλωση γνωριμίας της κίνησης του «Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά»

Published

on

Όλα είναι έτοιμα, για την σημερινή (3/4) εκδήλωση γνωριμίας της κίνησης του «ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΑ», με τα σωματεία, τους παράγοντες και τους φίλους του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.

Μια εκδήλωση η οποία έχει ετοιμασθεί από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, με πολύ προσοχή και η οποία είναι ήδη γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “V’AMMOS” του σταδίου Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ στις 19.00 μ.μ.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, όλα τα σωματεία του Πειραιά με τις διοικήσεις τους, οι δήμαρχοι των περιοχών των ομάδων που συμμετέχουν στα πειραϊκά πρωταθλήματα, φίλοι του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου, Ειδικοί Επιστήμονες του χώρου, που εφόσον εκλεγούν οι υποψήφιοι της κίνησης του Ν.Π.Π. θα παίξουν σημαντικό ρολό στην αναβάθμιση του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου και φυσικά έχουν κληθεί τα μέσα ενημέρωσης.

 

*Η Συντονιστική Επιτροπή, ενημερώνει ότι η είσοδος στην αίθουσα “V’AMMOS” θα γίνεται από την θύρα “VIPS”του σταδίου «Γ. Καραισκάκης»

 

*Ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον μεγαλομέτοχο της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την χορηγία της δαπάνης της εκδήλωσης.

 

 

Η Συντονιστική Επιτροπή

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply