Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τετραπλή ενίσχυση για την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ειρήνη Πετρούπολης…

Μεταγραφική ενίσχυση για το Σύλλογο μας!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

Κλωσοριζουμε στην οικογένεια μας τον δεξιοποδαρο στόπερ Αυφαντη Θωμα, τον μέσο Δεστε Δημητρη, τον επιθετικό Σκουφη Νικόλαο και τον επιθετικό Σακαι Αλεξανδρο.

 

Ο Θωμάς Αυφαντης αποκτήθηκε και πρόκειται να δώσει λύσεις με την αθλητικοτητα και την ποιότητα του στο κέντρο της αμυνας. Προηγούμενη ομάδα ο ΑΟ Ιασων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ Σαλας.

 

Ο Δεστες Δημήτρης αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή καθώς προέρχεται από την Ενωση Ερμιονίδας (Γ εθνικη) με την οποία ηδη φέτος κατέγραψε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο ταλαντούχος άσος έχει μετακομίσει στην Αθήνα για να εκπληρώσει τις φοιτητικές του υποχρεώσεις και θα ενισχύσει την ομάδα μας και φέτος, καθώς η Ειρήνη είναι το δεύτερο σπίτι του!

 

Ο 31χρονος Σκουφης Νικόλαος με πλούσια εμπειρία από Γ,Δ εθνικη και το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικο ρόλο στην επίθεση με την ποιότητα και την εμπειρία του.

 

Ο 19χρονος επιθετικός Σακαι Αλέξανδρος αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Περιστεριου (Β ΕΠΣΑ). Πρόκειται για ελπιδοφόρο, ταλαντουχο εξτρεμ ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη γραμμή κρουσης της ομάδας μας.

 

Ευχόμαστε στα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα υγεία κι επιτυχίες με το Σύλλογο καθώς έρχονται να ενισχύσουν το ήδη ταλαντούχο και ελπιδοφόρο ροστερ του προπονητή μας Γιάννη Γαιτανιδη.