Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τεχνικός διευθυντής στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Λεωνίδας Πανοηλίας

Published

on

Στην πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή για την καλύτερη Οργάνωση & Λειτουργία του Ανδρικού Τμήματος, προχώρησε η Διοίκηση μας. Νέος τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο πολύπειρος Προπονητής, κος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΝΟΗΛΙΑΣ !

Νέα συνεργασία με τον αγαπητό σε όλους μας Λεωνίδα Πανοηλία, που επιστρέφει ξανά στις τάξεις του Συλλόγου μας. Η τεχνική συνεργασία με τον Προπονητή κο Λεωνίδα Πανοηλία ξεκίνησε την αγωνιστική Περίοδο 1999-2000 επί προεδρίας του αείμνηστου Μιχάλη Αττώνη, με την Ομάδα να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Π. Επόμενη συνεργασία με την Ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 με Πρόεδρο τον κ. Αναστάσιο Σιδερόπουλο.
Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε με τις Ομάδες ΄΄Π.Ο.Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ΄΄, Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ΄΄, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ΄΄ και μετέπειτα στην Προπονητική του Καριέρα κοουτσάρισε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής & Α΄ Κατηγορίας τις Ομάδες ΄΄Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ΄΄, Α.Ο. ΠΟΝΤΙΩΝ΄΄, ΄΄Π.Ο.Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΄΄ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ Α.Ο.΄΄, ΄΄Α.Π.Σ.Ε. ΑΜΦΙΑΛΗ΄΄, ΄΄ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ΄΄, ΄΄Π.Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ΄΄, ΄΄Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ΄΄, ΄΄Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ΄΄, ΄΄Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ΄΄ , ΄΄Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ΄΄, ΄΄Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ΄΄, ΄΄Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ΄΄,΄΄Ο.Φ. ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ΄΄, ΄΄Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟ΄΄ & ΄΄Α.Ο. ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ΄΄.

Ο Λεωνίδας Πανοηλίας είναι από τους πλέον έμπειρους Προπονητές στον Πειραιά, με πολύ μεγάλη γνώση & εμπειρία στο Ποδόσφαιρο, και χαίρει της εκτίμησης του κόσμου του Ποδοσφαίρου. Από τώρα αναλαμβάνει νέα Καθήκοντα στον Αίαντα Σαλαμίνας, για να οργανώσει όπως αυτός ξέρει, το Ανδρικό Τμήμα του Συλλόγου μας.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία !