Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τζαβέλλας: Δεν τελείωσε τίποτα

Published

on

Το παρών στο γήπεδο του Βύρωνα για να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι κόντρα στον Αθηναϊκό έδωσε και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στον Κωνσταντίνο Ράπτη και μάλιστα δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για τη νίκη του, ενώ ήταν ικανοποιημένος που δεν υπήρξαν επεισόδια.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο 26χρονος άσος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για τη νίκη του, η οποία και ήταν δίκαιη, όπως και στον διαιτητή της αναμέτρησης που τα πήγε πολύ καλά. Επίσης συγχαρητήρια θέλω να δώσω και στους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν έχει τελειώσει, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.»

Σταυρακόπουλος: Δικαιούμαστε ένα κακό ημίχρονο

Στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η Δόξα στο β’ ημίχρονο στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, το οποίο και αποπροσανατόλισε τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα υπογράμμισε ο νεαρός τεχνικός:

«Μας αποπροσανατόλισε το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε στο β’ ημίχρονο και δυστυχώς δεν καταφέραμε να συνέλθουμε. Είμαστε πικραμένοι από την ήττα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δικαιούμαστε και εμείς ένα κακό ημίχρονο, όπως ήταν το δεύτερο με τον Αθηναϊκό. Στο πρώτο μέρος πιστεύω πως ήταν μοιρασμένο το ματς, ενώ θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι αν ο Κασσιανός δεν έχανε την μεγάλη αυτή ευκαιρία στο 42′.»

Καραλάγας: Πικράναμε τον κόσμο

Απογοητευμένος όμως ήταν και ο βοηθός προπονητή και πρώην παίκτης της Δόξας, Στάθης Καραλάγας, ο οποίος και τόνισε χαρακτηριστικά για το ντέρμπι του Σαββάτου:

«Στεναχωρηθήκαμε πιο πολύ για τον κόσμο μας που κατέκλυσε σήμερα το γήπεδο και παρόλα αυτά δεν του δώσαμε την χαρά που έπρεπε. Έτσι και αλλιώς υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα και το ίδιο θα ίσχυε σε περίπτωση που νικούσαμε.»

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply