Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τζανόγλου: Θα δώσει χαρές η Αγία Ελεούσα στους οπαδούς της

Τι δήλωσε stoplekto.gr ο προπονητής της Αγίας Ελεεούσας

Published

on

Υπόσχεση στους φιλάθλους της Αγίας Ελεούσας ότι φέτος οι χαρές θα είναι περισσότερες από πέρσι που η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, δίνει μέσα από το stoplekto.gr, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τζανόγλου. Παράλληλα τους προτρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των παικτών του και να γίνουν οι δωδέκατος παίκτης της Αγίας Ελεούσας. Ο Τζανόγλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και δεν στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του νίκησε. «Από ένα στιγμιαίο λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δείξαμε ότι είμαστε ομάδα με μέταλλο και ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ικανός τεχνικός είναι ευχαριστημένος από τη διοίκηση που λειτουργεί «νοικουρεμένα» και προσπαθεί να καλύψει κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν, όπως έγινε με τη μεταγραφή του Κουμεντάακου, ενός ποδοσφαιριστή με τεράστιο ήθος, ωριμότητα και μεγάλη αγωνιστική ικανότητα.

Το Σάββατο, η Αγία Ελεούσα αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο και ο κ Τζανόγλου δίνει το στίγμα για το πώς βλέπει το παιχνίδι. « Σεβόμαστε τον αντίπαλο, που είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο αλλά, δεν τον φοβόμαστε».

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply