Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Τζανόπουλος: «Κατανοούμε τα προβλήματα των σωματείων »

Published

on

Ικανοποιημένος από την πορεία της ΕΠΣΔΑ την χρονιά που πέρασε είναι ο πρόεδρος της Μιχάλης Τζανόπουλος.

Αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα κάνοντας τον δικό του απολογισμό.

Χαρακτηριστικά μας είπε:

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ «Αρχικά είχαμε κάποια προβλήματα με ομάδες που από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα βρέθηκαν στο τοπικό. Λόγω ονόματος και νοοτροπίας ήταν δύσκολο να εγκλιματιστούν . Δημιούργησαν προβλήματα με την συμπεριφορά τους σε διαιτητές και αντιπάλους. Αναγκάστηκε η Ένωση να λάβει μέτρα θέλοντας να προστατέψει θεσμούς και αντιπάλους. Όλα αυτά στην Α’ γιατί στη Β’ Κατηγορία δεν αντιμετωπίσαμε τέτοιο πρόβλημα.»

ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ: « Ήταν πολύ καλή χρονιά , με διακρίσεις διαιτητών στα μεγάλα πρωταθλήματα . Γενικά γίνεται σημαντική δουλειά και προσπάθεια . Η διαιτησία στη Δυτική Αττική  έχει αναβαθμιστεί αρκετά Υπάρχει καλό επίπεδο διαιτητών .Λάθη  φυσικά γίνονται αλλά είναι ανθρώπινα.»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ: « Είχαν θετική παρουσία οι Μικτές την χρονιά που πέρασε . Ανέρχονται από χρόνο σε χρόνο. Οι Νέοι αναδείχτηκαν πρώτοι στον όμιλο τους και συνεχίζουν . Οι Παίδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο είναι βελτιωμένοι, αλλά δεν τους πήγαν τα αποτελέσματα. Έχουν πάντως μέλλον και οι δυο Μικτές .

Αυτό που πρέπει είναι να προσγειωθούμε όλοι . Οι υποδομές είναι το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου . Με παιδιά των πόλεων με γηγενείς αθλητές και όχι με μονοχρονίτες . Μόνο έτσι θα πάνε μπροστά τα σωματεία . Το ευχάριστο είναι ότι για πρώτη φορά φέτος είχαμε τόσο καλή συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών. Αυτό σημαίνει πολλά.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ: Θα πρέπει πρώτα από όλα οι Αθλητικοί Οργανισμοί των Δήμων να πάρουν άδεια καταλληλότητας των γηπέδων από την Αποκεντρωμένη διοίκηση. Αυτό θα πρέπει να το κάνουν από τώρα , γιατί αργότερα θα υπάρξει πρόβλημα.

Όσο για τα γήπεδα , υπάρχει έλλειψη αγωνιστικών χώρων . Και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Δημοτικές Αρχές Ασπροπύργου και Μεγάρων που μας διευκολύνουν και δίνουν ώρες για τους αγώνες ομάδων της Ένωσης μας  σε γήπεδα των περιοχών τους . Και από τον Δήμο Άνω Λιοσίων υπάρχει διάθεση , αλλά υπάρχει μόνο ένα γήπεδο του Πανοράματος στο οποίο αγωνίζονται πολλές ομάδες.»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: «Υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ μας . Κατανοούμε  τα προβλήματα τους και βοηθάμε όπου μπορούμε .Στηρίζουμε τις ομάδες μας στα δύσκολα. Καθημερινά εγω και οι συνεργάτες μου είμαστε στην Ένωση για να εξυπηρετήσουμε τα σωματεία. Μέσα στον επόμενο ή τον μεθεπόμενο μήνα σχεδιάζουμε πάλι μια συνεστίαση για τα  σωματεία. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε ουσιαστικά να τα ευχαριστήσουμε γα την προσπάθεια τους.»