Connect with us

3ος Όμιλος

Τζανόπουλος: Με χαροποιεί η μεγάλη συμμετοχή

Published

on

Στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο πρόεδρος της Επιτροπής, Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε τα εξής:

«Φέτος είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι βλέπω μία μεγάλη συμμετοχή των παραγόντων και αυτό προσδιορίζει κάτι θετικό για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο της Γ’ Εθνικής

Σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου, κ. Γκιρτζίκη, για ό,τι καλύτερο σε όλους σας και να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι που έχετε θέσει

Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου.

Να ανταποκρίνομαι στη συνεργασία τους διότι είναι όλοι χρόνια στον χώρο, γνώστες του ποδοσφαίρου (Σταύρος Ψαρρόπουλος της ΕΠΣ Λέσβου, Δημήτρης Κουτρουμάνοςτης ΕΠΣ Φθιώτιδας, Γιώργος Παπαμακάριος, Μανώλης Μπαλάσκας, Γαβριηλίδης)

Μας τιμούν με την παρουσίας τους.

Θα ήταν εντελώς παράλογο να μην αναφερθώ στον γραμματέα της Επιτροπής, τον κ. Αντώνη Ραμπαβίλα, και την κα. Εύα Δημητριάδη, που έχουν επικοινωνία μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για την επίλυση προβλημάτων και ό,τι άλλο προκύπτει για τη διεξαγωγή των αγώνων

Θέλω ειλικρινά να τους ευχαριστήσω όλους, όπως επίσης και τα ΜΜΕ τα οποία όσα καλοπροαίρετα προβάλλουν τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας και την προσπάθεια τη δική σας.

Θέλω να αναδείξω κάποια πράγματα

Με την επιτροπή μας αναλώσαμε ώρες, χρόνο πολύ, με γεωγραφικά κριτήρια πάνω απ’ όλα,

Δεν είχα καμία ενόχληση από κανέναν παράγοντα

Είδαμε όλοι, είχαν κυκλοφορήσει κάποια πράγματα, όμως με το γράμμα του Νόμου έπρεπε να ενημερωθεί η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για τον καταρτισμό των ομίλων.

Ούτε εκεί μου είπε ένας συνάδελφος να μου πει κάτι.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μία πρωτοβουλία που πήρε η Επιτροπή, αποφασίζοντας να δοθούν κλειδάριθμοι σε όσες Ενώσεις με τ, με ομάδες σε σούπερ λίγκα και football league, έχουν πάνω από τρεις ομάδες προκειμένου να διευκολυνθεί η αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων:

Είχαμε κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα και τα ίδια αιτήματα

Θέλω ειλικρινά να σας συγχαρώ για την τόλμη που έχετε να λειτουργήσετε τις ομάδες σας

Όποιος είναι έξω από τον χώρο, δεν μπορεί να εκφράζεται

Όσοι ζουν και έχουν υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από όλα τα στάδια,

Το υπηρετούμε με πλήρη ανιδιοτέλεια

Θέλω να διαβάσετε την Προκήρυξη με μεγάλη προσοχή και ό,τι ενδοιασμούς έχετε, να επικοινωνήσετε εγγράφως με την Επιτροπή και να είστε σίγουροι ότι θα σας απαντήσει

Θέλω να βοηθήσετε με τη συμπεριφορά σας. Σεβασμός προς κάθε κατεύθυνση, στους αντιπάλους. Ένα παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο!

Πάνω από όλα υγιείς, εσείς και οι οικογένειες σας