Connect with us

5ος Όμιλος

Τζιέρης:”Μόνο νίκες μέχρι τέλους”

Published

on

Με τοποθέτηση του ο διοικητικός παράγοντας της Προοδευτικής, Σταμάτης Τζιέρης, απευθύνεται στον κόσμο του συλλόγου ζητώντας να δώσει το παρών στα επόμενα ματς που ακολουθούν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Αφού κάνει μια αναδρομή από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στη συνέχεια ζητάει τη στήριξη του κόσμου.

 

Στις αρχές του χρόνου με πίστη στις δυνατότητες μας, στην αγάπη του κόσμου για την ομάδα αλλά και με σεβασμό στην ιστορία της αναλάβαμε να διασώσουμε την Προοδευτική. Ξέραμε τη δυσκολία της κατάστασης αλλά με την συγκινητική στήριξη και βοήθεια των αγνών Προοδευτικάνων μαζί με σκληρή δουλειά από όλους καταφέραμε στα 10 επίσημα παιχνίδια εντός του 2019 να έχουμε μόλις μία ήττα ανατρέποντας εν πολλοίς τα δεδομένα.

Στη πορεία μας οι 15 βαθμοί από τις 3 νίκες και τις 6 ισοπαλίες της ομάδας έχουν δώσει βάσιμες ελπίδες με τρεις νίκες στα παιχνίδια που απομένουν στο “κλουβί” η Προοδευτική να παραμείνει στην κατηγορία. Οι 7 ήττες πριν αναλάβουμε εκ των οποίων οι 3 στην έδρα μας έβαλαν σε περιπέτειες την ύπαρξη της ομάδας αφού με μόλις 10 βαθμούς συγκομιδή βρισκόταν στα όρια από το κάκιστο ξεκίνημα(με 4 σερί ήττες) ενός τόσο μικρού πρωταθλήματος.

Καλούμε τον κόσμο σε αυτά τα 3 τελευταία παιχνίδια να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και όλοι μαζί να καταφέρουμε να κρατήσουμε την Προοδευτική στη κατηγορία σε αυτή τη τόσο δύσκολη σεζόν. Αυτό είναι το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή και εστιάζουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον του Ο.Φ Ιεράπετρας που η νίκη είναι επιτακτική και μονόδρομος. Όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε ένα γεμάτο “κλουβί” ο κόσμος της Προοδευτικής γίνεται ο 12ος παίχτης της.

Στα δύσκολα αγαπάμε ακόμα περισσότερο την ομάδα, πιστεύουμε σε αυτή και δίνουμε τα πάντα. Αυτό που θα γίνει αυτή την Κυριακή αλλά και τις επόμενες δύο όπου θα είναι η αφετηρία για το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, η Προοδευτική μας χρειάζεται. Το σύνθημα μας είναι ΜΟΝΟ νίκες και θα δώσουμε τα πάντα να τις πετύχουμε.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply