Connect with us

stoplekto

Τζιώτη, Ντραγκότι και Παντέλη η ΑΕ Αίγινας

Published

on

Η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τρεις ποδοσφαιριστές.

Απέκτησε τον 34χρονο έμπειρο μπακ Κώστα Τζιώτη, ο οποίος στο παλμαρέ του έχει πλούσια καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Ιωνικό, Μαύρος Αετό, Χαλκηδόνα και Μοσχάτο, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Περαμαικού, με τον οποίο σε 22 παιχνίδια πέτυχε 5 τέρματα.

Επίσης στο νησί θα αγωνίζειται ο 19χρονος (26/8/1996) μέσος Νίκος Ντραγκότι, ο οποίος έχει περάσει από τις ακαδημίες της Χαραυγής, αλλά και από τις σχολές του Ολυμπιακού (Ταύρος), την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πολυκράτη, πετυχαίνοντας 3 τέρματα σε 26 παιχνίδια.

Την τριάδα συμπληρώνει ο επίσης 19χρονος (9/3/1996) επιθετικός μέσος Δημήτρης Παντέλης, ο οποίος μετά το πέρασμά του απ’το εφηβικό της ΠΑΕ Καλλιθέας, συνέχισε την καριέρα του στην Κ-20 του ΑΟ Γλυφάδας, για να αγωνιστεί και αυτός την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Πολυκράτη με την οποία είχε 1 τέρμα σε 10 συμμετοχές.

Η διοίκηση της ΑΕ Σαρωνικός καλωσορίζει τα τρία νέα μέλη στην οικογένεια της, και τους εύχεται καλή επιτυχία στους φετινούς τους στόχους.

Στην ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας θα συνεχίσουν να προσφέρουν οι Τάσος Παπαδόπουλος (ανανέωση δανεισμού από την ΠΑΕ Καλλιθέα), Δημήτρης Τσάνη και Χαράλαμπος Κουβάτσος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply