Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Την έκπληξη ο Κένταυρος Βριλησσίων

Published

on

Ο Κένταυρος Βριλησσίων νίκησε στα πέναλτι την μαχητική Διάνα Ηλιούπολης με 4-3. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Στο 53’ ο Δαραμούσκας με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 61’ ο Κωτσοβός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Έτσι έληξε το 90λπετο και η παράταση και στα πέναλτι για τον Κένταυρο ευστόχησαν οι Πιπέρας, Κουλιούρης, Ένσι και Κουτσοβέλης, ενώ το αυτό του Τσιπούρα βρήκε το δοκάρι. Για τη Διάνα σκόραραν από την … άσπρη βούλα οι Κωτσοβός, Ντζαβίδας και Κόρρας. Το πέναλτι το Κετσετζόγλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βασιλάκος, ενώ αυτό του Αναστασίου έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σύψας, Αργυριάδης και Σταυρόπουλος.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Βασιλάκος, Κοντογιάννης, Χαλκιόπουλος (91’ Μουρτοπάλλας), Κουλιούρης, Τσιπούρας, Δαραμούσκας (83’ Μαντόπουλος), Μανίκας, Σκεντέρι, Πιπέρας, Μπότσι (55’ Κουτσοβέλης), Σταματόπουλος (66’ Ένσι).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Αράχωβας (120’ Κόρρας), Η. Ζουυμπουνέλης, Λουτσάι (112’ Χύσα), Χριστόπουλος, Γιαννουλάκης, Νίκολι, Ζιώβας (62’ Κετσετζόγλου), Κοτρούλης (102’ Ντζαβίδας), Κωτσοβός, Αναστασίου, Βλάχος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply