Connect with us

3ος Όμιλος

Την… έσωσε ο Σταϊκος

Published

on

Σπουδαία βαθμό απέσπασε στο 89′ η Ένωση Ερμιονίδας η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Σπάρτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 10′ με τον Ανασταστάκο. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Σωτήρη Αντωνίου οι οποίοι στη συνέχεια δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, παρ’ όλα αυτά το 1-0 παρέμεινε ως το τέλους του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αφού κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο. Στο 56′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Μπιταξή. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Αργολίδας αύξησε την πίεση της και κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο 89′ χάρις σε εκτέλεση πέναλτι του Σταϊκου.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Βασιλάκης-Λεοντακιανάκος (Αθηνών)

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Τσέλιος, Σιώπης, Δημολιός, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Τάντιτς, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (77′ Μπεκλετζής), Καλογέρης (72′ Χαλίλι), Ηλιόπουλος (62′ Σπηλιωτόπουλος)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Γκίτζιας (75′ Τριανταφύλλου), Παναγιωτίδης, Κιοσές, Νταμαρλής, Πλαστουργός (46′ Κολλάς), Μαρίνης (70′ Σχοινάς), Στάικος, Μιχαλάκης.