Connect with us

stoplekto

Την αναβολή των πρωταθλημάτων προτείνει ο Μανδραϊκός

Published

on

Θέση για την κατάσταση με την πανδημία πήρε η διοίκηση του Μανδραϊκού, όπου προτείνει την προσωρινή αναβολή των πρωταθλημάτων, μέχρι την εξομάλυνση της κατάστασης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

” Με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, λόγω της αφόρητης κατάστασης από την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, θεωρώντας την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια ως υπέρτατο αγαθό πάνω από οτιδήποτε άλλο, προτείνουμε την αναβολή των ποδοσφαιρικών αγώνων μέχρι τις 16 Ιανουαρίου και επανεξέταση της κατάστασης τότε.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τα παιδιά μας, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. 

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτό το διάστημα οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων. Ούτε μπορεί με αυτές τις συνθήκες να διεξαχθεί με ίσους όρους το πρωτάθλημα. Πρωτεύον όμως είναι η υγεία των αθλητών ως υπέρτατο αγαθό και βασική προτεραιότητα όλων μας.

Προς τούτο, καλούμε τους αρμοδίους φορείς να λάβουν τα προσήκοντα μέτρα και να αναβάλουν άμεσα την αγωνιστική δράση, με προσανατολισμό πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα στους δύσκολους καιρούς τους οποίους βιώνουμε”.