Connect with us

Uncategorized

Την ανταπόκριση του κόσμου περιμένουν στα Μέγαρα…

Published

on

Την ανταπόκριση του κόσμου των Μεγάρων περιμένει η διοίκηση μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Τοπαλίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βύζαντα.

Στα Μέγαρα ανακοίνωσαν τις κάρτες διαρκείας παράλληλα με την πρόσληψη του Γιάννη Τοπαλίδη και αναμένουν την κινητικότητα στην πώληση τους παράλληλα με τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βύζαντα από τον Γιάννη Τοπαλίδη άλλαξε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και φέρνει ενθουσιασμό για μια καλύτερη χρονιά στα Μέγαρα. Η πρώτη κίνηση αντιμετωπίστηκε θετικά από την τοπική κοινωνία και απομένει αυτό να εκφραστεί και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα κοστίζουν 100, 200 και 300 ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει και η στελέχωση του ρόστερ της ομάδας και φυσικά ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα υπάρξει και η πώληση των καρτών διαρκείας που αποτελούν ένα δείγμα για την στήριξη της ομάδας και φυσικά θα δώσουν ώθηση σε μια εποχή που τα έσοδα είναι σαφώς περιορισμένα από όλες τις πλευρές.

 

AN.TΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply