Connect with us

3ος Όμιλος

Την… δάγκωσε στο σπίτι της

Published

on

Ομάδα ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο στην Γ’ Εθνική δείχνει να είναι ο Παναργειακός που πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα επικρατώντας της Μαύρης Θύελλας με 1-0. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο παρουσιάζοντας βελτίωση στο παιχνίδι του σε σχέση με τα τελευταία ματς κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από τον αγώνα χάρις σε γκολ του Νικλητσιώτη στο 77′, με τον ίδιο παίκτη να έχει χάσει 5′ νωρίτερα πέναλτι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρότι δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία και έχοντας διπλό δοκάρι με τους Αθανασόπουλο και Αγγελόπουλο στο 59′ δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι το θετικό από τον αγώνα μένοντας τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή συγκατοικώντας την 7η θέση με τους λύκους και τη Χαλκίδα.

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσαλίκογλου-Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κώστας Κλάδης): Θωμάς, Νινιός (78′ Παναγιωτόπουλος), Καλαγκάνης, Λένγκα, Ιλιεφ, Γαλανόπουλος, Λίπι (66′ Τσιμικλής), Τορεζάνι (57′ Κωνστατινίδης), Κερμενίδης, Αγγελόπουλος, Αθανασόπουλος

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Κόκκαλης, Ρότα, Κολαράς, Τσώνης, Παπαστεριανός, Κατιάγκα, Νικλητσιώτης (86′ Παπαϊωάννου), Σταθάκης, Δρακάκης, Μανουσάκης (90′ Πασχαλάκης), Μαρίνου (78′ Γκίνο).

foto eleftheriaonline.gr