Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Την Δευτέρη κόβει την πίτα του το Περιστέρι

Published

on

Την Δευτέρα στις 7 μ.μ στο δημαρχιακό κτίριο του ΚΥΒΕ στην Εθνάρχου Μακαρίου ο Α. Ο Περιστερίου θα κόψει την πίτα του σε μια εκδήλωση όπου θα παραβρεθούν όλα τα αγωνιστικά του τμήματα. Αρκετοί επίσημοι καλεσμένοι και φυσικά όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα. θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις σε ποδοσφαιριστές που παράλληλα με τις σπουδές τους στα ανωτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα υπηρετούν τον σύλλογο και είναι βγαλμένοι από τα σπλάχνα τους καθώς και στον παλαιό ποδοσφαιριστή – πρωην παράγοντα και νυν φίλαθλο Τζοβάνη Αρτέμη όπως και στον πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ Χιώτη Δημήτρη. Επίσης στον περσινό πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Ηλιάδη Σάβα τον οποίο επίσης τιμά κ η ΕΠΣΑ και ήδη έχει γίνει επαγγελματίας στην ομάδα της Καλλιθέας. Όσον αναφορά τον σχεδιασμό της ομάδος στις μεταγραφές εκτός του Πλέστη και του Συρακου έγιναν ακόμη τρεις μεταγραφές αφενός μεν καλών ποδοσφαιριστών αφετέρου με προοπτική και σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για τον 23χρονο  τερματοφύλακα Μανώλη Μαρκαντωνάκη όπου έχει αγωνιστεί  στα Χανιά και φέτος ήταν στο Μοσχάτο τον 21χρονο φορ Μανώλη Ψαράκη από τον Kεραυνό Γλυφάδας όπου έχει αγωνιστεί επίσης στον Κισαμικό. Και τον 20χρονο αριστερό μπακ Νίκο Βενέτη από την Πεύκη.

Ένας δυσάρεστος τραυματισμός συνέβη στον αγώνα των εφήβων μεταξύ ΑΟ Περιστερίου – Κεραυνού Γλυφάδας όπου ο Γιώργος Τουρνάκης έσπασε το χέρι του και υποβλήθηκε σε πετυχημένη εγχείρηση στο ΚΑΤ. Το ΔΣ του εύχεται καλή ανάρρωση και αυτό να τον δυναμώσει αφού συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

*Το ΔΣ του ΑΟ Περιστερίου εκφράζει την βαθιά του οδύνη και λύπη για τον χαμό του Γιάννη Στουραίτη ο οποίος υπήρξε προπονητής στον Σύλλογο δυο φορές. Επρόκειτο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο με πολύ μεγάλο ήθος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.