Connect with us

stoplekto

Την ερχόμενη Τετάρτη η Γ.Σ της ΕΠΣΑ

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, με απόφασή του στην υπ’ αριθ.120/05-05-2016 συνεδρίαση, αφού έλαβε υπόψη τα άρθρα 23, 24 και 25 του ισχύοντος καταστατικού της Ε.Π.Σ.Α. και τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας, π ρ ο σ κ α λ ε ί τα τακτικά μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών:

Στην Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52), την ΤΕΤΑΡΤΗ 08/06/2016 και ώρα 18.00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

α) Εκλογή Γραμματέα Γ.Σ.

β) Επικύρωση δύο Πρακτικών προηγούμενων Γενικών Συνελεύσεων..

γ) Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016,

δ) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής,

ε) Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2015 (από 1/1 έως 31/12),

στ) Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

Αν η συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται την ίδια ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 08/06/2016, ώρα 19:00 και στον ίδιο τόπο, βρίσκεται δε σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων αντιπροσώπων και χωρίς νέα πρόσκληση. Η Γενική Συνέλευση έχει απαρτία όταν παρίστανται τουλάχιστον οι μισοί πλέον ενός, του συνόλου των αντιπροσώπων των ταμειακώς εντάξει σωματείων – μελών της Ένωσης.

Η Γενική Συνέλευση συζητεί και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη. Κάθε σωματείο – μέλος της Ένωσης, εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση μ’ ένα τακτικό και έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο, οριζομένων με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, από τα τακτικά μέλη του εκπροσωπουμένου σωματείου. Αντιπρόσωπος ορίζεται μέλος του σωματείου με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται.

Κάθε αντιπρόσωπος μόνο ένα σωματείο μπορεί να εκπροσωπεί. Κάθε σωματείο της Ένωσης διαθέτει μια (1) μόνο ψήφο. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση, στην Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ το αργότερο προ τριών (3) ημερών, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας της συνέλευσης και της ημέρας αποστολής, (δηλαδή μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/06/2016) ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του σωματείου που εκπροσωπούν.