Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Την λύση έδωσε Βάτσιος… | Ισόπαλο 1-1 το φιλικό στον Ασπρόπυργο – ένταση στο τέλος!

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο του Ασπροπύργου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Προοδευτική 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι  προηγήθηκαν στο 30’ με κεφαλιά του Κουτσούμπα, ύστερα από σέντρα του Μανδαμαδιώτη και οι  γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 63′ με τον Γεωργιάδη, μετά από όμορφη ενέργεια του Στρατιδάκη.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 82′ από τον ρεφερι Βάτσιο  καθώς ένταση που ξεκίνησε στις εξέδρες ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε την λήξη  του αγώνα και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, δίνοντας τέλος στην ενδεχόμενη κλιμάκωση των επεισοδίων.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Φιαμέγκος, Πίνης, Μπέλερης, Κόκας, Δηλαβέρης, Δουκάκης, Τοπτίδης, Σερέπας, Στρατιδάκης. Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Ρούσσος, Τόρα, Δρυμούσης, Σκλιας, Γεωργιάδης, Τσεβάς και Μουστάκας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδριόπουλος, Νικολόπουλος, Τερβόλι, Λαζαρίδης, Κουτσούμπας, Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος, Δρόσης.