Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Την Πέμπτη κληρώνει ο Κυπελλούχος στον Πειραιά . Κλήρωση και για τους πρωταθλητές

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι την ερχόμενη Πέμπτη 11/6/2020  στις 17.00 στα γραφεία της ένωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ομάδας περιόδου 2019-2020.

Οι δύο φιναλίστ ομάδες ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ ΣΦΑΣ, ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  μπορούν να προσέλθουν με δύο εκπροσώπους τους.

Στις 17.15 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση ανάμεσα στις  δύο πρωταθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων της Α΄ Κατηγορίας, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, για την ανάδειξη πρωταθλήτριας & δευτεραθλήτριας ομάδας. Οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, μπορούν να προσέλθουν με δύο εκπροσώπους τους.

Στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση  ανάμεσα στις  ομάδες ΑΜΦΙΑΛΗ, ΚΑΡΑΒΑΣ που τερμάτισαν στην 2η θέση των  δύο ομίλων της Α΄ Κατηγορίας, για την ανάδειξη της Τριταθλήτριας & Τετραθλήτριας ομάδας. Οι δύο ομάδες  ΑΜΦΙΑΛΗ, ΚΑΡΑΒΑΣ μπορούν να προσέλθουν με δύο εκπροσώπους τους.

 

*Καλούνται την Δευτέρα  15/6/2020  και ώρα 17.00 στα γραφεία της Ένωσης, από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας του Καραβά , αναφορικά  με  δυσμενείς κρίσεις-δηλώσεις τους κατά της Ε.Π.Σ.Π. (δημοσίευμα της  2/5/2020).