Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Την πήρε από το χέρι ο Νησαριώτης

Published

on

Ένα λάθος στην άμυνα της Ειρήνης Πετρούπολης έδωσε την ευκαιρία στον Θοδωρή Νησαριώτη να χαρίσει την πρώτη νίκη στην Νέα Ιωνία που επέστρεψε στα τοπικά της Αθήνας έπειτα από 12 χρόνια σε Δ’ και μετέπειτα Γ’ Εθνική. Ο χαρισματικός επιθετικός πέτυχε το τελικό 1-0 στο 38′ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής χωρίς ο 16χρονος Αμάραντος να έχει περιθώρια αντίδρασης. Το παιχνίδι στο υπόλοιπο διάστημα ήταν μέτριο, όμως στις καθυστερήσεις ο Κουνάδης έδωσε νέο ενδιαφέρον. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, ο Παναγιωτόπουλος απομάκρυνε την μπάλα νόμιμα στην γραμμή σύμφωνα με τον διαιτητή Περράκη και η αποστολή της Ειρήνης έμεινε με τα παράπονα.

Διαιτητές: Περράκης, Τσολακίδης Λ., Δέτση.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Παναγιωτόπουλος, Χρούσης, Καψιόχας, Ξένος, Ταράτσας, Βογατσάς, Σικόλας (58′ Μάντεσης), Μουρούτης, Νησαριώτης (80′ Πρισιμιτζής), Μιχαλάρης, Ζυγούρης (58′ Γεωργόπουλος).

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Αμάραντος, Δαρδαμάνης (60′ λ.τρ. Μακρής), Λαμπράκος (46′ Μαντινιώτης), Λαβρεντίεφ, Χαρισάκης, Παπαδόπουλος (71′ Μούτσας), Τσολάνης, Κατσίπης, Σπυρόπουλος, Γουδέλης, Κουνάδης.