Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Την πρόκριση στα πέναλτι ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Ίλιον, όπου ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων νίκησε στα πέναλτι τον αξιόμαχο Φωστήρα Ηλιούπολης με 3-0. Το 90λεπτο και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3, ενώ από την … άσπρη βούλα τα τρία πέναλτι των φιλοξενούμενων έφυγαν άουτ. Να σημειωθεί ότι στο 120’ ο Φωστήρας κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο Φάρος, αλλά ο μοιραίος μέχρι εκείνη την ώρα Κουρουπάκης το απέκρουσε και δεν επέτρεψε στην ομάδα της Ηλιούπολης να πάρει τη νίκη – πρόκριση. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού στο 79’ και στο 93’ έκανε δύο σοβαρά λάθη και επέτρεψε στο Φωστήρα να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 3-3. Στο 5’ ο Κυριάκης έκανε το 1-0 και στο 33’ ο Λαμπρόπουλος σημείωσε το 2-0. Το 3-0 έγραψε στο 44’ ο Πουρσανίδης, ενώ στο 49’ ο Γιαννακόπουλος μείωσε σε 3-1. Στο 79’ από ολέθριο λάθος του Κουρουπάκη, ο Φάρος μείωσε σε 3-2 και στο 93’ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε λάθος εκτίμηση στο δυνατό σουτ του Ποντικάκου και έγινε έτσι το 3-3. Στο 11’ είχε δοκάρι ο Βουλτσίδης, όπως και στο 30’ ο Φάρος. Στο 100’ αποβλήθηκε ο Κυριάκης, ενώ στο 120’ ο Φάρος από τα ένδεκα βήματα δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρουπάκη. Έτσι έληξε και η παράταση (3-3) και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Για τους «ερυθρόλευκους» σκόραραν οι Κάϊδος, Γεωργιάδης και Βιτωτράτος, ενώ αυτό του Κοτούλια απέκρουσε ο Ντόνι. Τα πέναλτι των Γιαννακόπουλου, Φάρου και Βουλτσίδη έφυγαν άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πατεράκης, Κλουκιώτης και Ντρακλίτσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Κουρουπάκης, Πασαδάκης (76’ Γκελασβίλι), Ζέρβας (56’ Βιτωράτος), Καπούλας, Κυριάκης, Καραμπίνης, Λαμπρόπουλος (72’ Γεωργόπουλος), Κοτούλιας, Αθανασιάδης (46’ Κάιδος), Γεωργιάδης, Πουρσανίδης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΗΣ: Ντόνι, Παπίγκου, Ποντικάκος, Ασωνίτης, Βουλτσίδης, Γιαννακόπουλος, Τσιαπούρας (46’ Μαλάι), Βενέτι (78’ Σάχου), Κουτσοβέλης (46’ Κυριαζής), Φάρος, Κωστελέτος (46’ Αϊβάζης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply