Connect with us

stoplekto

Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της Οδηγήτριας

Published

on

Τη Δευτέρα 18/8 είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» της Οδηγήτριας στις 18.30 στο γήπεδο Αγίου Διονυσίου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της κάτω από τις οδηγίες και πάλι του Τέλη Μελά. Ένα ξεκίνημα αισιόδοξο για όλους, που πιστεύουν να διακριθούν ιδιαίτερα και τη νέα σεζόν.

 

Βοηθός του Τέλη Μελά θα είναι ο διπλωματούχος προπονητής και παλιός παίκτης της Οδηγήτριας Θοδωρής Νικολούλης, γυμναστής ο Πέτρος Βοϊδονικόλας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Βησσαρίων Φαλούτσος.

 

Η ομάδα έκλεισε και κάποια φιλικά για το μοντάρισμα της νέας ομάδας. Στις 30/8 θα παίξει με τον Περαμαϊκό, στις 3/9 με τον ΑΟΚ Φαλήρου στις 7/9 με τον Ερμή στις 10/9 με τον Αετό Κορυδαλλού, στις 13/9 με το Κερατσίνι και στις 17/9 με την Αρμενική Αθηνών. Για την Οδηγήτρια ο γενικός αρχηγός Κώστας Κανελλίδης δήλωσε : « Το καλό για την ομάδα μας

 

είναι ότι διατήρησε όλο το περσινό καλό υλικό της, ενώ έγιναν και κάποιες προσθήκες, που θα μας βοηθήσουν. Περιμένουμε να υπογράψει και ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη Κατηγορία και εντός των ημερών το θέμα θα λήξει ευνοϊκά».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply