Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τη Δευτέρα 22/8 η προετοιμασία της ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Με σκοπό ο σύλλογος να έχει μια παρόμοια και πετυχημένη με την περσινή ξεκινάει φέτος η ΑΕ Νίκαιας την καλοκαιρινή της προετοιμασία. Η ομάδα που επέστρεψε στην Β’ Πειραιά, επιδιώκει και φέτος να μπορέσει να κάνει ακόμα ένα άλμα, ώστε να επανέλθει εκεί που της αξίζει, στην Α’ Κατηγορία. Τη Δευτέρα λοιπόν, στις 22 Αυγούστου η ΑΕ Νίκαιας μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας. Η πρώτη συγκέντρωση του σωματείου θα γίνει στις 19.30 στο “Π. Νικολαΐδης”, όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και και θα γίνει η παράδοση του νέου αθλητικού υλικού στους ποδοσφαιριστές.

Από τον διαχρονικό ηγέτη της ομάδας, τον Αντιπρόεδρο Παντελή Αντωνίου, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας:

“Tτη Δευτέρα στις 7:30, 22 Αυγούστου ξεκινάει η ομαδάρα μας την προετοιμασία για τη νέα χρονιά με αγιασμό παράδοση Αθλητικού υλικού ομιλία προπονητού και διοίκησης στα παιδιά μας με πρωτεργάτη και ηγέτη τον ΣΆΚΗ ΤΣΑΜΟΥΡΗ και ο κόουτς ΓΙΏΡΓΟΣ ΛΑΓΟΥΔΗΣ θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει από κει που σταμάτησε την πολύ καλή πορεία και πρωταθλητισμό που έκανε και με την προσθήκη των νέων παιδιών που ήρθανε να κάνουμε ένα ωραίο σύνολο αντάξιο του ονόματος και της πορείας μας, τις νέες μεταγραφές θα τις ανακοινώσουμε οσονούπω καλή δύναμη σου εύχομαι και ευχές σε όλα τα σωματεία μας για μία όμορφη χωρίς βία Ποδοσφαιρική χρονιά.!!!!!!!! Σου βάζω και φωτογραφία από την φιέστα της ΝΙΚΑΙΑΡΑΣ ΜΑΣ. Σε ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια.!!!!!!! ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΊΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ.!!!!!”.