Connect with us

8ος Όμιλος

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου η επίσημη “Πρώτη” της Θύελλας Ραφήνας

Published

on

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας , προσκαλούν τους φίλους του συλλόγου στην προπόνηση της Δευτέρας 29/7/2019 στις 19:00 στο γήπεδο Π.Ν.Α. της Διασταύρωσης , η οποία θα γίνει με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών του φετινού ρόστερ.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές Αράπης Γιώργος, Γεραγωτέλλης Παναγιώτης, Δημητρίου Κώστας, Ζέκιο Μέλβιν, Κατσικάτσος Νίκος, Μανδύλης Ανδρέας, Μπουντάκης Κώστας, Ντόσκας Μανώλης, Πάντος Γιώργος, Παπαδόπουλος Λευτέρης, Σαντίκου Άγγελος,  Σουλτανίδης Δημήτρης, Φύτρος Δημήτρης, και ο captain Χαρακτίδης Αλέξανδρος που αποτέλεσαν επί σειρά ετών το βασικό κορμό των «Λιγνιτωρύχων».

Οι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας , Γεωργούλιας Αλέκος, Τσάκωνας Βαγγέλης, Χρήστου Ορέστης, Γεραμάνης Νίκος, Γεραμάνης Δημήτρης, Ασπρογέρακας Γιώργος, Παναγιώτου Βασίλης, ο Αθανασίου-Ρήγας Δημήτρης και ο Παπατσαράκης Βαλάντης που επέστρεψαν από τον Α.Ο. Άρτεμις  και ο «βενιαμίν» της παρέας  Αντωνιάδης Διονύσης,  οι οποίοι και θα αποτελέσουν τις πρώτες μας «μετεγγραφές», αφού είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους και ότι θα συνεχίσουν την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του συλλόγου μας, που δεν είναι άλλη από το να καθιερώνει  παιδιά από τα σπλάχνα της σε υψηλό επίπεδο.

Τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα Κανελλόπουλος Χρήστος, Ματσάδες Γιώργος και Ιωαννίδης Γιώργος, ενώ πιθανότατα το παρών αναμένεται να δώσει και ο νέος κεντρικός αμυντικός.

Οφείλουμε όμως να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε αθλητές που δεν θα συνεχίσουν κοντά μας στην τρέχουσα περίοδο, όπως τους Μαστρογιαννούδη Γιάννη (δανεικός στον Θησέα Ν.Μάκρης), Καράσι Νίκο (δανεικός στον Αετό Πικερμίου), Καραπάνο Τάσο, Μαραθιανό Ζάχο, Μέγα Κώστα, Παπαδόπουλο Βαγγέλη και Σωτηριάδη Σταύρο.

Ευχόμαστε επίσης καλή στρατιωτική θητεία στον Μαργέτη Δήμο , καλή ανάρρωση στον νεαρό άτυχο Μπουντάκη Χρήστο και καλή επιτυχία στις σπουδές του στον Νίκο Μπαμπαλή και να επιστρέψουν γρήγορα κοντά μας.

Οι αθλητές μας θα έχουν την καθοδήγηση του προπονητή μας Μεσολόγγη Νίκου , του γυμναστή Καραμανώφ Δημήτρη , του προπονητή τερματοφυλάκων Μανιού Μανώλη, του φυσιοθεραπευτή και φροντιστή  Στεργίου Δημήτρη και την επιμέλεια του εφόρου υλικού Πάντζου Βασίλη και του βοηθού του Μίχο Χρήστο.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.