Connect with us

6ος Όμιλος

Τη λύση ο Κατσικοκέρης στον Εθνικό!

Published

on

Μετά την ήττα από τον Ιαλυσο ο Εθνικός καλούνταν να βγάλει αντίδραση στον αγώνα με τον Διαγόρα στο ντέρμπι του 6ου ομίλου και τα κατάφερε αφού με τον Νίκο Κατσικοκέρη να πετυχαίνει τέρμα στο 52′ οι κυανολευκοι επικράτησαν με 1-0 και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι όμως δεν βρεθηκαν σε καλή ημέρα στο α’ μέρος όπου είχαν και πάλι ευκαιρίες με τον Κατσικοκέρη στο 10′, και το σουτ του Μισέλη στο 27′ που μπλόκαρε ο Στεφανάκος.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Παυλίδη στο 12′ και ένα σουτ του Ούγκο στο 80′. Το 1-0 εμεινε μέχρι τέλους με τον Διαγόρα να γνωρίζει την πρώτη του ήττα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Κρητικός, Ρούσσης, Μισέλ, (46′ λ.τρ Καραλής) Μακρυγιάννης (67′ Μάναλης), Κωνσταντίνου, Κατσικοκέρης, Ρομάνο (89′ Κατίδης), Παυλάκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης) Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Παυλίδης, Προβατίδης, Ρούνιτς (88′ Χειμωνέττος), Γεωργίου, Σουάνης, Γιόνδης (22′ λ.τρ. Παναγιωτίδης), Βελλίνης (70′ Ούγκο), Βελέτης, Λάμπρου (34′ λ.τρ. Καρπαθακης).