Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τιμάει την ιστορία του ο Αχαρναϊκός

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Αχαρναϊκός…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

Εμβληματική πρωτοβουλία του Προέδρου του Αχαρναϊκού Άρη Ηλιάδη

Με εισήγηση του Προέδρου του Αχαρναϊκού Άρη Ηλιάδη και ομόφωνη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας αποδίδεται -με καθυστέρηση πολλών ετών- η αρμόζουσα τιμή σε δυο εμβληματικούς Προέδρους και πολλούς ιστορικούς ποδοσφαιριστές που σημάδεψαν την αθλητική ιστορία των Αχαρνών από την εποχή των ομάδων «Πάνθηρες» και «Υπεροχή» μέχρι και τον σημερινό Κυπελλούχο Αχαρναϊκό.

Από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, το Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών ονοματοδοτήθηκε και μετονομάστηκε σε «Δημοτικό Στάδιο Μιχάλης Βαρελάς» ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής στον ποδοσφαιριστή, Πρόεδρο της ομάδας και Δήμαρχο Αχαρνών Μιχάλη Βαρελά, στον οποίο, κατά κύριο λόγο, οφείλεται η ύπαρξη του Δημοτικού Σταδίου Αχαρνών. Ο Μιχάλης Βαρελάς υπήρξε πραγματικός ευεργέτης, στηρίζοντας, πολιτικά και οικονομικά, την ομάδα και σε αυτόν οφείλεται η μεταφορά της έδρας και η κατασκευή του νέου γηπέδου του Αχαρναϊκού, στον αγωνιστικό χώρο του οποίου ο Κυπελλούχος Αχαρναϊκός γράφει νέες ένδοξες σελίδες.

Πλάι στο πορτραίτο του Μιχάλη Βαρελά τοποθετήθηκε το πορτραίτο του πρώην Προέδρου της ομάδας, βουλευτή Αττικής και Υπουργού Χρήστου Κατσιγιάννη, ο οποίος, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, ξεκινώντας από ποδοσφαιριστής, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ένδοξης ομάδας μας. Όπως προαναφέρθηκε, την πρόσοψη του «Δημοτικού Σταδίου Αχαρνών Μιχάλης Βαρελάς» κοσμούν φωτογραφίες ποδοσφαιριστών που τίμησαν την αθλητική ιστορία των Αχαρνών, αποτελώντας πρότυπο για δεκάδες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν τα βήματα τους.

Η διοίκηση του «Α.Ο. Αχαρναϊκός» απέδειξε με την ενέργειά της αυτή, ότι οι μεγάλοι Σύλλογοι κρίνονται από τον τρόπο με τον οποίον τιμούν την Ιστορία τους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ «Α.Ο. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ»