Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τιμώρησε τον… πρώην το Χαϊδάρι

Published

on

Στην 2η θέση του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ παρέμεινε το Χαϊδάρι που επικράτησε στα τελευταία λεπτά με 1-0 της Αγίας Ελεούσας. Οι παίκτες της ιστορικής ομάδας τιμώρησαν τον πρώην προπονητή τους, Γιώργο Ασπρογέρακα βάζοντας πλέον τον σύλλογο από την Αγία Βαρβάρα σε περιπέτειες όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή. Πάντως, οι γηπεδούχοι οφείλουν πολλά στο παράγοντα τύχη αφού έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαν να μην είχαν πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και έφτασαν κοντά στο γκολ στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα ο Νικολάου στο 85′ είδε την προσπάθεια του από τα 3 μέτρα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μίχου, κι ενώ η ομάδα του Ασπρογέρακα έπαιζε από το 75′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βασίλη Μιχελή με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χαμογελάσουν καθώς ο Πολίτης βρήκε τον Κοτσολάκο ο οποίος με ωραία ενέργεια νίκησε τον Ζούκα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Στις καθυστερήσεις οι Χαιδαριώτες θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει το ματς όμως η προσπάθεια του Διαμάντη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ζούκα.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος (76′ Παναγιωτακόπουλος), Πανταζόπουλος, Αρβανίτης, Μπατής (49′ Ρούσα), Καρώνας, Χρυσούλης, Κασάπης (60′ Τομάνι), Κοτσολάκος, Διαμάντης.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Γιώργος Ασπρογέρακας) Ζουκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Μιχελής Β., Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Μπούσι (76′ Κοτζάι), Χρυσούλης, Ζιάι (63′ Χόρτσας), Νικολάου, Ρούσσος (88′ Μπατάι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply