Connect with us

5ος Όμιλος

Τιρα στην Επισκοπή

Published

on

Μια σπουδαία μεταγραφή κατάφερε να πετύχει η ομάδα της Επισκοπης λίγο πριν μας αφήσει το 2018. Ο πρόεδρος της ομάδας , Μιχάλης Νικολιδάκης προσέφερε ένα δώρο μεγάλων προσδοκιών εκ Ρουμανίας το οποίο ονομάζεται «Καταλίν Τίρα» και παίζει στην επίθεση ως σέντερ φορ.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Καταλίν Τίρα! Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό ο οποίος έρχεται με την ευχή να κάνει τη διαφορά. Ο Καταλίν Τίρα έχει γεννηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 18 Ιουνίου του 1994, έχει ύψος 1.85μ και έχει προλάβει να ζήσει πολλά σε πολλές ομάδες τόσο της χώρας του όσο και στο εξωτερικό με το μεγάλο του «παράσημο» βέβαια την περίοδο 2012-13 όταν βρέθηκε στην α’ ομάδα της Λάτσιο αλλά και της ολλανδικής Ντε Χάαγκ το 2013-14 και 2015.

Έκτοτε επέστρεψε στη Ρουμανία και αγωνίστηκε κατά σειρά στις Μπαρζόφ, Κονκόρντια και Ραπίντ Βουκουρεστίου ως τον Ιούνιο του 2017 όπου και πάλι θέλησε να μεταβεί στο εξωτερικό και στην Πορτογαλία αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Νέφσκι. Ένα εξάμηνο μετά, επέστρεψε στην Ρουμανία για να περάσει από ομάδες όπως, η Ντουναρέα, Ντάκο Τσέτικα, Βιτορούλ και Λουσεφαρούλ Οραντέα.

Ο ΑΟ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες με υγεία».

Κ. Τίρα: «Να πετύχω πολλά γκολ»

Ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος έδειξε άνετος στις δηλώσεις αφού μιλάει τέσσερις γλώσσες (ρουμάνικα, αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά), υπογράμμισε στις πρώτες του εντυπώσεις γύρω από όλα όσα πρόλαβε να δει στον σύλλογο… «Είναι καλό κλαμπ, συνάντησα καλούς ανθρώπους και θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Από τον ελληνικό χώρο ξέρω περισσότερο την Α’ κατηγορία (Σούπερ Λιγκ) όμως το ποδόσφαιρο είναι «ένα». Ελπίζω να κάνω τη δουλειά μου να συνεργαστούμε άψογα με τα υπόλοιπα παιδιά.

Σε ερώτηση για το τί περιμένει από τον ίδιο του τον εαυτό, τόνισε: «Θέλω να παίξω, να σκοράρω. Επιθετικός είμαι. Περιμένω να πετύχω πολλά γκολ και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Χρειάζομαι μια εβδομάδα το πολύ και περιμένω τη στιγμή που θα έρθει για να αγωνιστώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και θα κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα».