Connect with us

stoplekto

Τις Σιταποθήκες θα δηλώσει  για έδρα το Κερατσίνι

Published

on

Το γήπεδο των Σιταποθηκών θα χρησιμοποιεί για έδρα ο ΑΠΟ Κερατσίνι στο νέο πρωτάθλημα . Αυτό θα δηλώσει  ο σύλλογος στο νέο πρωτάθλημα ,προσκομίζοντας και το παραχωρητήριο από την Δημοτική Αρχή, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο « Παναγιώτης Σαλπέας » του Σχιστού οι οποίες θα ξεκινήσουν την προσεχή εβδομάδα.

*Την Προοδευτική θα αντιμετωπίσει το Κερατσίνι σε φιλικό  αγώνα σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της Νίκαιας. Είναι  το πρώτο τεστ για την ομάδα του Σάκη Δέδε που αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είναι στη διάθεση του.

Και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα είναι εκτός έδρας. Την προσεχή Τετάρτη  31/8 με την Τριγλία στη Ραφήνα,  με τον ΑΣ Ποντίων το Σάββατο 3/9 στη Δραπετσώνα, και στις 10/9 στη Κόρινθο με την ομώνυμη ομάδα.

*Η ομάδα κινείται για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών ενώ θεωρούν επιτακτική ανάγκη την απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ φορ.

* Για ένα χρόνο παραχωρήθηκε στην Αίγινα ο επιθετικός Νίκος Μαριόλης  λόγω καλής θέλησης και χωρίς χρήματα όπως μας διευκρίνισε ο ηγέτης του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός.