Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τι αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά

Αποφάσεις για το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο

Published

on

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 20/9/2012 αποφασίστηκαν τα κάτωθι που αφορούν την εκπροσώπηση της Ε.Π.Σ.Π. στην εκλογική Έκτακτη Γεν. Συνέλευση της 6/10/2012, ως και τους εκπροσώπους υποψηφίους του Πειραιά:

α) Σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Π.Ο. τακτικός αντιπρόσωπος στην Έκτακτη Γεν. Συνέλευση της Ε.Π.Ο. (αρχαιρεσίες) της 6/10/2012 είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Στέλιος Μπρατσόλης και αναπληρωματικός αντιπρόσωπος ορίσθηκε απο το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. η Β’ Αντιπρόεδρος αυτής κα Λέλα Αθανασοπούλου.

β) Υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Ο. της 6/10/2012 ορίστηκαν:

1) Ο κ. Νίκος Ανασόπουλος ως τακτικός υποψήφιος στο Δ.Σ της Ε.Π.Ο.

Ο κ. Νίκος Ανασόπουλος είναι έως και σήμερα Γ’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και διετέλεσε από το 2000 έως και τον Ιούνιο του 2009 Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π.

Επίσης διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ και σήμερα είναι μέλος του σωματείου Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

2) Ο κ. Χρήστος Στούκας ως υποψήφιο τακτικό μέλος της εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Ο κ. Χρήστος Στούκας είναι σήμερα Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π., διετέλεσε επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος της Ε.Π.Σ.Π, Πρόεδρος της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ και σήμερα είναι μέλος της.

3)Ο κ. Κώστας Χολέβας ως αναπληρωματικός υποψήφιος στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.

Ο κ. Κώστας Χολέβας είναι σήμερα Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Π, επί σειρά ετών στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. και είναι μέλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχεται στους εκπροσώπους- υποψήφιους του ποδοσφαιρικού Πειραιά καλή επιτυχία! στις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Ο. της 6/10/12 και ενημερώνει τα σωματεία μέλη της ότι η Ε.Π.Σ.Π. θα είναι παρούσα και στο νέο περιβάλλον της Ε.Π.Ο. που θα προκύψει από τις εκλογές της 6/10/2012 και θα εξακολουθήσει με μεθοδικότητα να εργάζεται, να καταθέτει και να προωθεί τα Δικαιώματα, τα Αιτήματα, τις διεκδικήσεις του πανελλαδικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, των Ενώσεων, ως και του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου μας και των σωματείων μας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply