Connect with us

stoplekto

Τι γράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Γιανναράκης στο Ατρόμητος Πειραιά- Αμφιάλη

Published

on

Μια από τις “μαύρες” σελίδες του πειραϊκού ποδοσφαίρου γράφτηκε σήμερα στο γήπεδο του Ρέντη, όπου το μεγάλο πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Ατρόμητο Πειραιά και Αμφιάλη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν στο 35′ και ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Ακολουθεί αναλυτικά το τι έγραψε ο διαιτητής Γιανναράκης στο φύλλο αγώνος:

“Στο 35′ της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής της Αμφιάλης Δανασής Παρασκευάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί σε νεκρό χρόνο η μπάλα δεν έπαιζε κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και χτυπώντας με δύναμη τη συρμάτινη περίφραξη απευθυνόμενος προς την κερκίδα είπε: “Θα σε γ… ρε, σήκω και φύγε”. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αμφιάλης Λοϊζίδης Αλέξιος βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο πηδώντας τη συρμάτινη περίφραξη και διαπληκτίστηκε με τους φίλαθλους. Κατόπιν τούτων η ομάδα της Αμφιάλης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Καθώς κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια, ο προαναφερθέν ποδοσφαιριστής της Αμφιάλης Λοϊζίδης απευθυνόμενος προς τον πρώτο βοηθό Μουμπογιατζόγλου του έλεγε: “Θα σε βρω έξω, να προσέχεις πού κυκλοφορείς και πως πρέπει να φοβάσαι”. Έπειτα ήρθε στα αποδυτήριά μας ο αρχηγός της φιλοξενούμενης 0μάδας Αμφιάλης και μας δήλωσε ότι αποχωρούν και δεν θα συνεχίσουν τον αγώνα. Το σκορ του αγώνα κατά τη διακοπή του ήταν 0-0″.

Πλέον το λόγο έχει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά για την εξέλιξη της συνάντησης…..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μύρτα, Παπαθανασίου, Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Γκόγκα, Κενδριστάκης, Τζάκσον, Παπαδάκης, Κοντάκος, Δηλαβέρης.

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Νικολάου, Ιωακειμίδης, Φύπε, Μανγκαλίου, Παλάτσιος, Ρούπι, Λοϊζίδης, Δανασής, Επιτροπάκης, Νιζάμης.