Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τον “έκοψε” ο Μαχαίρας 1-1 ο Χαραυγιακός

Published

on

Την ευκαιρία να “απολαύσει” μόνος την κορυφή έχασε ο Χαραυγιακός που ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον Ιάσονα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τον ρέφερι Μαχαίρα  καθώς πήρε πίσω απόφαση του στο 70’ για πέναλτι στον Πλούμη όταν ο βοηθός του είχε αντίθετη άποψη , γεγονός που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, αλλά και ακύρωσε κανονικό τέρμα  στο 78’ του Σακελαρίου σύμφωνα με τον  ισχυρισμό των ανθρώπων του Χαραυγιακού. Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων συνεχίστηκαν και μετά το σφύριγμα της λήξης εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους στο πρόσωπο του Μαχαίρα  ισχυριζόμενοι ότι  αδίκησε κατάφορα την ομάδα τους.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ματζούνη ξεκίνησε πολύ δυνατά με τους Οκσίσογλου, Κασσιανό και Πλούμη να μην μπορούν να βρουν στόχο απέναντι από το τέρμα του Παλαιολόγου.

Στο 26’ οι γηπεδούχοι μετά από λάθος των αμυντικών του Χαραυγιακού βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να προηγηθούν 1-0 με τον Σπυρίδη.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κασσιανός σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ιάσονα και στην επιστροφή ο Πλούμης έφερε το ματς σε ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας με βοηθούς τους Ζήρδα και Σταυρόγλου

Ιάσωνας (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Παλαιολόγος, Ριζάς, Μπάκας, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Λιάπης, Σπυρίδης, Κουμεντάκος (60′ Μήτσος), Καμαρίτης, Κώστας (75′ Κακαράντζας), Γλέζος.

 

Χαραυγιακός (Ανδρέας Μαντζούνης): Βακερλής Σ., Τσέκος (46′ Τσαραούσης), Παρασκευόπουλος, Βακερλής Π., Γιαννόπουλος (60’Σακελαρίου), Κασσιανός, Κούτρας (60′ Κόντι), Πλούμης (80′ Μπιρμπιλής), Κούντου, Οκσίσογλου