Connect with us

stoplekto

Τον Βιδάλη η ΑΕ Περάματος

Published

on

Παίκτης της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ είναι και επίσημα ο Λευτέρης Βιδάλης. Ο έμπειρος αμυντικός που συνδυάζει δύναμη και τεχνική,  θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς υπέγραψε  το νέο του δελτίο παρουσία του Γενικού Αρχηγού κ. Κώστα Ζαχαρόγλου.

Ο Λευτέρης, έχει αγωνιστεί στα Πειραϊκά γήπεδα με τις ομάδες της Αμφιάλης, του Άρη Αμφιάλης, της Ένωσης Μαύρου Αετού – Ολυμπιάδας, του Περαμαϊκού ενώ τελευταία αγωνιζόταν στον Ήφαιστο . Μάλιστα αγωνίστηκε προχθές για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Αετό Κορυδαλλού.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του δελτίου δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια υγιή ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της «Ένωσης» που με εμπιστεύονται. Εγώ θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά μου να τους δικαιώσω. Ξέρω που ήρθα, ξέρω τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνω από την πλευρά μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

  • Στον σύλλογο υπάρχει ικανοποίηση μετά και τη νέα νίκη επί της Αρμενικής που ήταν η πέμπτη συνεχόμενη. Με αυτό τον τρόπο οι νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές διαψεύδουν αυτούς που τους θεωρούσαν « τελειωμένους» από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος . Παράλληλα η παρουσία των Χάρη Γαλούνη και Γιώργου Τριανταφύλλου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έχει αλλάξει ριζικά το κλίμα προς το καλύτερο…