Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον Γιαννακόδημο απέκτησε ο ΑΟ Κορυδαλλός

Published

on

Ο Γιώργος Γιαννακόδημος είναι η δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ σ’ αυτή την μεταγραφική περίοδο. Μετά τον έμπειρο Ανδρέα Μυλωνά ο ΑΟ Κορυδαλλός παίρνει από τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας τον νεαρό μεσοεπιθετικό Γιώργο Γιαννακόδημο ηλικίας 21 χρονών

Τα 3 τελευταία χρόνια ήταν στον Φοίνικα Αγ. Σοφίας ενώ έχει περάσει και από τις υποδομές του Φοίνικα Καλλιθέας και Προφήτη Ηλία. Η διοίκηση του Κορυδαλλού καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του Κορυδαλλού και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Βεβαίως οι διοίκηση του Κορυδαλλού σε συνεργασία με τον Μανώλη Πράσινο φρόντισε να κρατήσει σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ.

Τους τερματοφύλακες Σταύρο Κουλούρη και Πάρη Σκυλλά, τους αμυντικούς Γιάννη Ζαχαρίου, Βαγγέλη Καραντινό, Θανάση Μαυροκέφαλο, Νίκο Δημητροκάλλη και Ανδρέα Λάζο.

Τους μέσους Νίκο Μακρή, Σπύρο Δερμεντζόγλου, Χρήστο Ούγκρη, Γιάννη Χατζηελευθερίου, Δημήτρη Μπλέντζο, Αντώνη Κουγιουμτζόγλου, Παναγιώτη Αγγειάδη, Αλέξανδρο Χατζηανδρέου και Βαγγέλη Κατσίκια. Τέλος τους επιθετικούς Νάσο Λεκάκη, Παναγιώτη Χαραλάμπους, Χρήστο Κοντονίκα, Ανδρέα Γερογιάννη και Παναγιώτη Σαραντέα.

Μέχρι στιγμής ελεύθεροι έμειναν οι Αλέξανδρος Ζαμπέτης, Σπύρος Γιαννίδης, Γιάννης Παπαφώτης, Γιώργος Πετρίδης και Κώστας Κουιμτσίδης.

*Στην φωτό ο Γιαννακόδημος με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Λεκάκη.