Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον Γριμάνη απέκτησε η Αρμενική

Published

on

Σημαντική προσθήκη για την Αρμενική  αποτελεί ο 32χρονος  μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γριμάνης . Ο παίκτης αγωνιζόταν και παλαιότερα στο σύλλογο και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα , στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Γριμάνης αγωνιζόταν τελευταία στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και στην ΑΕ Δροσερού Μουριάς Τρικάλων. Παλαιότερα έχει παίξει σε Ήφαιστο Νίκαιας, Πανελευσινιακό, Χαλκηδόνα, Εθνικό Πειραιά, ΠΑΟ Ρουφ, Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Παννεαπολικό.

Αποκτήθηκαν επίσης ο 29χρονος μέσος Γιώργος Αφράτης από Χαλκίδα και ο 27χρονος μέσος Ξενοφών Κατσούλης από τον Παννεαπολικό…

Παρελθόν αποτελεί για τον σύλλογο ο Γονατάς που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα..

*Η Αρμενική εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Θύελλας Αχιλλέα  Ντερβίσι που τραυματίστηκε σοβαρά( χιαστοί)  στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ο αντιπρόεδρος Σόλων Νουρτζανιάν δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε καλά . Βέβαια η ομάδα βελτιώθηκε στη συνέχεια, αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα είναι στην επίθεση , όπου χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Δεν τα παρατάμε όμως και ελπίζουμε ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»