Connect with us

stoplekto

Τον Δ.Κατσάνο επέλεξε για αντικαταστάτη του ο Τσαβαρής στον ΑΟΑΔ

o ίδιος θα παραμείνει υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος

Published

on

Τον διάδοχο του στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Αγίου Δημητρίου  επέλεξε ο Βασίλης Τσαβαρής. Ο έμπειρος προπονητής και παράγοντας του συλλόγου είχε αποφασίσει από την αρχή της περιόδου να  αφήσει τον πάγκο της ομάδας αφού θεωρεί ότι μετά από τόσα χρόνια έκλεισε τον κύκλο του τονίζοντας ότι έχει κουραστεί περισσότερο ψυχικά.

Σκοπός του ήταν να  επιλεγεί  ένας νέος φιλόδοξος και ικανός τεχνικός που να αγαπάει το ποδόσφαιρο και τη δουλειά του και να μπορεί να οδηγήσει τον ΑΟΑΔ σε επιτυχίες  . Τον βρήκε  στο πρόσωπο του Δημήτρη Κατσάνου ενός νέου προπονητή που έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα .

Φυσικά ο Β.Τσαβαρής δεν θα φύγει από τον σύλλογο. Θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα και σιγά- σιγά θα παραδώσει την σκυτάλη στον διάδοχο του . Θα παραμείνει σαν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος σε όλα τα θέματα και κυρίως στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας .

* Ο Νεοφώτιστος που υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστών από τον κ. Χρ.Δάρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ μερική ρήξη χιαστών έχει υποστεί ο Ελευθερίου.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης και  οι Γουνελάς( θλάση) Μάρκου( προσαγωγοί) Πικραμένος( γόνατο) οι οποίοι ενδέχεται να προλάβουν τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανφαληρικό .

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply