Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τον επιθετικό Τάσο Μπέλλη απέκτησε ο Πήγασος

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Πήγασου Αγίου Διονυσίου.


Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι στο παζλ του ροστερ της ομάδας μας! Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την απόκτηση του επιθετικού Αναστάσιου Μπέλλη. Πρόκειται για έναν επιθετικό 24 χρόνων με έφεση και αξιοπιστία στο σκοράρισμα και θα δώσει πολλές επιθετικές λύσεις στην ομάδα μας.

Ο Μπέλλης διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση έχει το ένστικτο του επιθετικού και των σωστών τοποθετήέλλης ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ιστορική Οδηγήτρια στη συνέχεια αγωνίστηκε για κάποια χρόνια στην Γερμανία και την FSV WAIBLINGEN και μέχρι πρότινος αγωνιστικε στα Αστέρια Δραπετσώνας όπου διακρίθηκε με τις εμφανίσεις του και ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες για εκείνων.

Μετά από συζητήσεις όμως με την ομάδα μας του εκφράσαμε όλο το πλάνο της ομάδας μας που υπάρχει σε εξέλιξη και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Τάσο καλως ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα, πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας και πολλά γκολ!
Η διοικηση της ομάδας μας πάντα σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας κ. Τοπικογλου κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας μας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφές.