Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον Ηλιαδάκη η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Συνεχίζοντας την μεταγραφική της ενίσχυση η ΑΕ  Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό μέσο Γιάννη Ηλιαδάκη με θητεία σε αρκετές ομάδες που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγία Ελεούσα.

Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω αναλυτική ανακοίνωση:

«Μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας… βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του σπουδαίου 31χρονου μέσου Γιάννη Ηλιαδακη.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε πολλές προτάσεις αλλά στην συνάντηση με την ομάδα μας υπήρξε ταύτιση στόχων μέσα σε άριστο κλίμα και έτσι ολοκληρώθηκε αυτή η σημαντική μεταγραφή.

Ο Ηλιαδακης είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από Γ’ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε Βύζα Μεγάρων και Προοδευτική.Ξεκινησε την καριέρα του από την ομάδα του Αετού Κορυδαλλού και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ελλάς Ποντίων, Α.Ε. Περάματος και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Αθήνας με την ομάδα της Αγίας Ελεούσας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος (6,8) και διαθέτει ποιότητα τόσο αμυντικά όσο και στην δημιουργία .Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω απ’όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας