Connect with us

stoplekto

Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει το Περιστέρι

Ανακοίνωση του συλλόγου

Published

on

Ανακοίνωση με στην οποία καλεί το κόσμο να σταθεί στο πλάι της ομάδας τη Κυριακή εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: « Το Δ.Σ του ΑΟ Περιστερίου κάνει γνωστό στους φιλάθλους του ότι ο αγώνας με τη Μύκονο θα διεξαχθεί στις 12.30, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η φιλοξενούμενη ομάδα. Από τη πλευρά μας καλούμε όλα το φίλαθλο κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο, ώστε να ενισχύσει την ομάδα στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι για την πορεία του συλλόγου.»

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία του Ομίλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Μύκονο. Ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Τάπρατζης έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο», αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς επιστρέφει και ο Βασίλης Ποστόλης ο οποίος έκτισε την ποινή της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Ρόδο.

Τέλος να σημειωθεί ότι στις 16/1 (ημέρα Δευτέρα), το σωματείο από τα Δυτικά Προάστια  έχει προγραμματίσει να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο δημαρχιακό μέγαρο ΚΥΒΕ με συμμετοχή όλων των τμημάτων του.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply