Connect with us

6ος Όμιλος

Τον νεαρό Βασίλη Ξενοπανάγου ο Εθνικός

Published

on

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Βασίλη Ξενοπανάγου, ο οποίος την περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague με τη φανέλα της Κ19 του Ατρομήτου.

Αναλυτικά αναφέρει για το γεγονός:
Ο Ξενοπανάγος ήταν μέλος των Ακαδημιών του Ατρομήτου από μικρή ηλικία και η θέση στην οποία εξελίχθηκε είναι του αμυντικού χαφ. Πριν υπογράψει στον Πειραιά, δοκιμάστηκε στο πρόσφατο φιλικό του Εθνικού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Με την ευκαιρία της προσθήκης και του Ξενοπανάγου, η διοίκηση ενημερώνει τους φιλάθλους των κυανόλευκων ότι όλα τα φιλικά της ομάδας ήταν ενταγμένα στην προετοιμασία και χρησίμευσαν για δοκιμές από τον προπονητή, εκτός από σχημάτων και τακτικής, και παικτών πριν την απόκτησή τους.
Επίσης, η περίοδος του φετινού καλοκαιριού ήταν πρωτόγνωρη για όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αβεβαιότητας για την τελική διαμόρφωση των κατηγοριών κάτω από τη Superleague και για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτές επηρεάζοντας έτσι άμεσα το «μεταγραφικό παζάρι».
Όσον αφορά τον Εθνικό, το ρόστερ έχει πια σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένουν λίγες τελευταίες εκκρεμότητες για να κλείσει οριστικά και να ανακοινωθεί στο σύνολό του επίσημα.